Leden login

Vul hieronder uw wachtwoord en gebruikersnaam in.

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan via onze lid worden pagina.

Op Diversity Day, en de week die daaraan voorafging, hebben we stilgestaan bij de kracht van diversiteit en inclusie. Je hebt kunnen lezen over de stand van zaken van diversiteit en inclusie binnen het europese bedrijfsleven en we hebben de werkgroep diveristeit en inclusie in het zonnetje gezet. Maar eigenlijk zou het elke dag Diversity Day moeten zijn. Want we zijn er nog lang niet. 

OVAL als aanjager van diversiteit en inclusie

Voor OVAL staat een inclusieve en diverse arbeidsmarkt centraal. Wij geloven dat iedereen gelijke kansen moet krijgen om te groeien, te leren en te floreren. In de rol van aanjager, inspirator en facilitator zet OVAL zich in om diversiteit en inclusie bij haar leden te bevorderen. Dit doen we door onze leden te ondersteunen met tools, kennis en inspiratie, zodat zij deze thema’s effectief kunnen integreren in hun organisaties.

Met onze vier kernpijlers in het achterhoofd helpen we organisaties en medewerkers om niet alleen fysiek en mentaal gezond te blijven, maar ook om zich te blijven ontwikkelen in een werkomgeving waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. We zien diversiteit als een bron van plezier en innovatie, waarbij verschillende perspectieven bijdragen aan groei en succes op de werkvloer.

Inspiratie nodig om aan de slag te gaan met Diversiteit en Inclusie? 

Op deze pagina vind je meer informatie over diversiteit en inclusie. Ook vind je hier 10 tips voor diverse en inclusieve organisatie

Daarnaast hebben we een aantal best practises geschreven in samenwerking met de leden van de werkgroep Diversiteit en Inclusie. Zo lees je over Abtro en Re SoDo, twee re-integratiebureaus die zich specifiek inzetten voor anderstalige talenten. Ook Randstad zet diversiteit en inclusie hoog op de agenda door hiervoor een speciaal beleid te ontwikkelen. Calder Werkt helpt vrouwelijke statushouders om actief deel te nemen aan de Nederlandse maatschappij met hun project. En dan is er Jobstap, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt naar een zinvol en gelukkig (werk)leven. 

08/10/2024

Wilt u meer informatie over dit artikel?

Neem dan contact met ons op.

Email Facebook Google LinkedIn Twitter