Branche voor duurzame inzetbaarheid
← Terug naar het overzicht
nov 1

OVAL Event 'En we werken nog lang en gelukkig'

1 nov 2017 - 13:30 uur t/m 1 nov 2017 - 18:00 uur

Altijd mooi om na de zomervakantie iets te hebben om naar uit te kijken. Reserveer daarom woensdagmiddag 1 november 2017 alvast in uw agenda! U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom bij het jaarlijkse OVAL-event. Dit keer met als thema: ‘En we werken nog lang en gelukkig’.

Tevens is het mogelijk om u als partner aan het event te verbinden. Informatie over de partnerpakketten is binnenkort eveneens op deze website terug te vinden.

We ontmoeten u graag op 1 november a.s. bij 'De Landgoederij' in Bunnik!

Programma

Vanaf 13.30 uur

Inspiratie komt onder meer van Maarten van der Weijden, olympisch kampioen Open Water Zwemmen, over de maakbaarheid van succes.
Bert van Dam, co-founder van Multiply Happiness, zal ons infecteren met zijn positivisme. In verschillende breakout sessies gaat u dieper in op onderwerpen die uw specifieke interesse hebben.
De bruisende dagvoorzitter is Marijke Roskam, voorheen presentator van BNR.

Naast inspiratie bieden we ook ontmoeting en ontspanning. Het OVAL-event is een uitgelezen kans om bekenden te treffen en om uw netwerk uit te breiden met nieuwe relaties, ondernemers en branchegenoten.

Rond 17.30 uur ronden we deze middag af met een netwerkborrel.

Het volledige programma is medio augustus te vinden op deze website. Het is dan mogelijk om u voor de verschillende sessies aan te melden.

Locatie

We zijn te gast bij De Landgoederij te Bunnik. Bij de locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Ook met de trein is de locatie goed bereikbaar. Vanaf NS-station Bunnik loopt u in circa 15 minuten naar De Landgoederij.
Op het station zijn tevens OV-fietsen beschikbaar.

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik
Telefoon: 030 657 07 17

Klik hier voor de routebeschrijving.